فرهنگی و ورزشی و مذهبی

فرهنگی و ورزشی و مذهبی

فرهنگی و ورزشی و مذهبی

فرهنگی و ورزشی و مذهبی

استاد راضی ظفری :برای کاهش وزن، کدام وعده غذایی را باید از رژیم غذایی خود حذف نمائید؟

برای کاهش وزن، کدام وعده غذایی را باید از رژیم غذایی خود حذف نمائید؟   

یکی از مباحث عمده ای که این روزها در بین اغلب مردم وجود دارد استفاده از رژیم های مختلف و یا مکملهایی است که برای کاهش وزن توصیه میشوند. رژیم های متنوعی امروزه طراحی و مورد استفاده قرار میگیرند و هر یک از این رژیم ها دارای شرایط استفاده خاص خود میباشند. جملگی رژیم های غذایی با کاهش در میران مصرف درشت مغذی های هر وعده غذایی به افراد کمک میکنند تا کالری دریافتی روزانه را کاهش داده و با ایجاد توازن منفی انرژی به کاهش وزن دست یابید.

در این بین کسانی هم هستند که بر اساس رژیم های طراحی شده توسط خود عمل نموده و با کاهش در مصرف مواد غذایی نتیجه یکسان  میگیرند. نمیتوانیم به قطع روشهای خود ساخته را رد نمائیم زیرا که برخی از آنها بر اساس مطالعه بوده و میتواند موثر باشند. اما مبحث اصلی ما امروز روش حذف وعده های غذایی است. باید تاکید کنیم که حذف وعده های غذایی در صبحانه، نهار یا شام را به هیچ عنوان توصیه نمیکنیم. اما کاهش در یکی یا چند وعده در رژیم ها توصیه میشود. قبل از اینکه دست به کاهش میزان غذای مصرفی خود نمائید توصیه میکنیم به نکات زیر توجه شود:

 

1- صبحانه مهمترین وعده غذایی است. صبحانه کامل انرژی لازم برای فعالیت و مطالعه در طول روز را برای شما تامین میکند و حذف آن نه تنها باعث کاهش وزن نشده بلکه باعث پرخوری ناشی از گرسنگی در طول روز و در نتیجه چاقی و اضافه وزن میگردد. مصرف صبحانه کامل برای همه از جمله افرادی که دارای رژیم کاهش وزنی هستند توصیه میشود.

 

2- نهار وعده غذایی است که انرژی و اثرات آن برای عصر میباشد. در بسیاری از منایع آمده است که بین کاهش در مصرف شام یا نهار باید از میزان مواد غذایی در شام بکاهیم و نهار را زیاد کم مصرف نکنیم. شاید این دلیل درستی باشد که حذف نهار باعث پرخوری شام و در نهایت افزایش وزن گردد. بنابراین به افرادی همچون کارمندان توصیه میشود که در صورتی که قصد دارید از نهار خود بکاهید در حدی نباشد که باعث پرخوری عصر گردد.

 

3- توصیه میشود از پرخوری در وعده های شام پرهیز نمائید. هر گونه پرخوری در شام و عدم استفاده از کالری مواد غذایی مصرف شده در شام میتواند به تولید بافتهای چربی در بدن کمک نماید. بنابراین شام را سبک مصرف نمائید و از مصرف غذاهای پرچرب در هنگام شام نیز بپرهیزید.

 


با توجه به مطالبی که در این مقاله توضیح داده شد به هیچ عنوان توصیه نمیکنیم که وعده های غذایی را حذف نمائید. بلکه با کاهش در مصرف غذاهای مضر همچون چربی های و غذاهای فست فودی و نیز افزایش در تحرک و فعالیت بدنی به مبارزه با چاقی بپردازید. امید است که همگی شما در برنامه های تناسب اندامتان موفق و موید باشید

 

شاد باشید و سرزنده

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد