به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، آسم، انسداد متغیر و برگشت پذیر راه های هوایی است که با التهاب و افزایش واکنش راه های هوایی در مقابل محرک ها همراه می شود.. آسم خود را با حملات دوره ای بدنبال مواجهه با محرکهای مختلف نشان می دهد.
دکتر ‘کریستین کارسون’ مجری این تحقیقات گفت: بسیاری از افراد مبتلا به آسم از انجام ورزش خودداری می کنند چرا که بیم دارند به نشانه های این بیماری از جمله تنگی نفس، خس خس سینه و یا بروز حملات آسمی دچار شوند.این نگرانی و بیم ها می تواند حاکی از عدم توجه مناسب به نشانه های بیماری، تفکر غلط در مورد ورزش و آسم و حتی توصیه پزشک به افراد باشد.
به گفته کارسون در طول زمان بیماران آسمی، تناسب اندام خود را از دست می دهند و دچار کاهش توده ماهیچه ای و همچنین مشکلات قلبی و عروقی می شوند.
وی افزود:این عارضه ها موجب می شود هر گونه تلاش برای فعالیت بدنی در آینده به طور قابل توجهی دشوارتر شود و احتمال ابتلا به خستگی و تنگی نفس در این افراد بیشتر و منع فعالیت بدنی برای آنها تجویز شود.
کارسون و همکارانش تحقیقات پیشین را مورد بررسی قرار دادند و تاثیر فعالیت بدنی را بر روی مبتلایان به آسم بررسی کردند. آنها افرادی که اصلا ورزش نمی کردند و یا فعالیت بدنی کمی داشتند با افرادی که دو بار در هفته، دستکم ۲۰ دقیقه ورزش می کردند مقایسه کردند.
محققان دریافتند بیمارانی که ورزش می کنند حتی پیاده روی ساده در بیرون خانه یا استفاده از تردمیل و یا دوچرخه سواری ، نسبت به آنهایی که ورزش سبک مانند یوگا انجام می دادند، مشکلات کمتری دارند.
به گفته این محققان یافته های آنها نشان می دهد بیمارانی که ورزش می کنند، وضعیت قلب و عروق بهتری دارند و ورزش موجب می شود که نشانه های آسمی آنها در طول زمان کاهش یابد.